// Hieronder staat de code voor Google Analytics

Hartje Groen

foto_menu

Hartje Groen is een gezellig atelier, waar het hele jaar door creatieve workshops worden gegeven. Originele groendecoraties, mooie tafelstukken en bijzondere kransen: je maakt het allemaal zelf!

Een groenworkshop bij Hartje Groen bestaat uit het maken van een binnen- of buitenstuk. Elk seizoen kun je weer kiezen uit nieuwe onderwerpen.  Met lege handen kom je binnen en na een gezellige en creatieve avond (of ochtend/middag) kom je met iets moois naar buiten! Tijdens de workshop krijg je duidelijke uitleg en waar nodig hulp, maar vooral de  vrije hand om een eigen handtekening in je werkstuk te leggen. Het workshopprogramma is elk seizoen verfrissend; in elk geval géén dertien-in-een-dozijn onderwerpen!

Atelier Hartje Groen staat midden in het Groene Hart van Nederland, in een idyllisch dorp aan rivier De Linschoten in de provincie Zuid-Holland.

In het atelier zijn stoere én lieve kadootjes te koop. Groendecoraties kunnen ook op bestelling worden gemaakt. Heb je geen tijd voor een workshop? Wil je iemand verrassen met een origineel cadeau? Ik maak in opdracht groen- en woondecoraties, aangepast aan jouw smaak, sfeer en stijl.

Graag tot ziens bij Hartje Groen!
Ineke Verduyn